Search
Close this search box.

Rrjeti i organizatave Zeri i te Rinjve

Me shume ze per te rinjte

Rrjeti i organizatave "Zeri i te rinjve"

Youth Are Amazing

Rreth Rrjetit te Organizatave "Zeri i te Rinjve"

Rrjeti i Organizatave "Zëri i të Rinjve" është një organizatë joqeveritare e krijuar më 20 korrik 2018 me mision mobilizimin, integrimin dhe fuqizimin e potencialit rinor nëpërmjet ndërgjegjësimit, informimit, advokimit dhe shërbimet e lobimit në fushën e arsimit, kujdesit, shëndetësisë dhe punësimit.

Rrjeti i Organizatave ” Zëri i të Rinjve ” fillimisht u krijua joformalisht në vitin 2014, me mbështetjen e Fondit të Kombeve të Bashkuara për Popullsinë (UNFPA) si pjesë e fushatës globale për përfshirjen e të rinjve në axhendën globale të zhvillimit të qëndrueshëm 2030.

Rrjeti i Organizatave Youth Voice është anëtar i:

Rrjeti i Bashkuar i Paqendërtuesve Rinorë

Agjencia Evropiane e Informacionit dhe Këshillimit për të Rinjtë

Fondacioni Anna Lindh

MenEngagement Europe

Rrjeti Rinor i UNDRR për Evropën dhe Azinë Qendrore

Programet & Projektet

Disa nga programet dhe shërbimet

Disa nga programet dhe shërbimet specifike të zbatuara dhe ofruara nga Rrjeti i Organizatave "Youth Voice" janë:

Edukimi gjithëpërfshirës, duke përfshirë edukimin seksual

Të drejtat e njeriut dhe barazia gjinore

Fuqizimi dhe pjesëmarrja e të rinjve

Lajme & Evente

Lajme dhe evente te Rrjetit "Zeri i te Rinjve"

Postime & Publikime

Te gjitha postimet

Donatore & Partnere

Anëtarët e Rrjetit të Organizatave “Zëri i të Rinjve” janë

0 +
Projekte
0 +
Evente
2000 +
Te rinj te arritur
Momente nga Forumi i Qeverise se Nxenesve
Forumi i parë Qeverisë së Nxënësve të Shkollave të Tiranës për promovimin e shëndetit nëpërmjet Edukimit Bashkëmoshatar
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
.
Click Here
Previous slide
Next slide

Ky forum, i pari në llojin e vet, synon:

1.    Të shërbejë si një platformë për fuqizimin e rolit të qeverisë së nxënësve mbi edukimin dhe promocionin shëndetësor në mjediset shkollore, nëpërmjet edukimit bashkëmoshatar.

2.    Të promovojnë mirëqenien e nxënësve, mësuesve dhe anëtarëve të tjerë të komunitetit, duke i bërë të rinjtë lojtarë kryesorë në transformimin e mjedisit të tyre dhe ta transformojnë shkollën në një vend që promovon sjelljet e shëndetshme dhe të drejtat e njeriut. 

3.    Forcimin e bashkëpunimit me Institucionet Qendrore dhe Lokale qe kane ne fokus edukimin dhe Promocionin shëndetësor.

Ky forum u realizua ne kuadër te Projektit pilot “ Tirana me Tru dhe Trup” financuar nga Kongresi Rinonr Kombetar dhe ne bashkëpunim me Bashkine e Tiranes ne kuadër te titullit “Tirana Kryeqyteti Europian i Rinise”.

en_USEnglish