Search
Close this search box.

Rrjeti i organizatave Zeri i te Rinjve

Me shume ze per te rinjte

Thirrje për Pozicion:Koordinator Projekti (part-time)

Rreth Rrjetit te Organizatave Organizatave “Zëri i të Rinjve” Rrjeti i Organizatave “Zëri i të Rinjve” është një organizatë joqeveritare e krijuar më 20 korrik 2018 me mision mobilizimin, integrimin dhe fuqizimin e potencialit rinor nëpërmjet ndërgjegjësimit, informimit, advokimit dhe shërbimet e lobimit në fushën e arsimit, kujdesit, shëndetësisë dhe punësimit. Përshkrimi i punës

bashkohuni me Komunitetin!

Merr me email informacione, evente dhe lajmerime.
en_USEnglish