Search
Close this search box.

Rrjeti i organizatave Zeri i te Rinjve

Me shume ze per te rinjte

KËRKESË PËR OFRUES SHËRBIMESH

Projekti: Dojo Animation Afati: 24 Gusht 2023 Qëllimi i kompanisë: Të ofrojë shërbime si regjinë dhe skenarin, bazë muzikore dhe animim 2D, xhirim dhe montazh të shfaqjes, dhe loja e dy aktorë teatri për të realizuar teatër multimedial në kuadër të  mbështetjes për idenë inovatore “Teatri Multimedial me titull “Babo kujton Gjenocidin në Luftën e Dytë Botërore” mbështetur nga UNFPA Albania në kuadër të projektit “Youth 4 Inclusion, Equality & Trust (A regional United Nations

bashkohuni me Komunitetin!

Merr me email informacione, evente dhe lajmerime.
en_USEnglish