Search
Close this search box.

Rrjeti i organizatave Zeri i te Rinjve

Me shume ze per te rinjte

Qëllimi i themelimit të shoqatës është mobilizimi, integrimi dhe fuqizimi i potencialeve të të rinjve përmes shërbimeve ndërgjegjësuese, informuese, avokuese e lobuese në fushat e edukimit, kujdesit, shëndetit dhe punësimit.

Vizioni i shoqatës është “Më shumë zë të rinjve për të sjellë ndryshimin e duhur”.

Misioni i shoqatës është mobilizimi, integrimi dhe fuqizimi i potencialeve të të rinjve përmes shërbimeve ndërgjegjësuese, informuese, avokuese e lobuese në fushat e edukimit, kujdesit, shëndetit dhe punësimit

en_USEnglish