Search
Close this search box.

Rrjeti i organizatave Zeri i te Rinjve

Me shume ze per te rinjte

Thirrje për Pozicion:Koordinator Projekti (part-time)

Thirrje për Pozicion:Koordinator Projekti (part-time)

Rreth Rrjetit te Organizatave Organizatave “Zëri i të Rinjve”

Rrjeti i Organizatave “Zëri i të Rinjve” është një organizatë joqeveritare e krijuar më 20 korrik 2018 me mision mobilizimin, integrimin dhe fuqizimin e potencialit rinor nëpërmjet ndërgjegjësimit, informimit, advokimit dhe shërbimet e lobimit në fushën e arsimit, kujdesit, shëndetësisë dhe punësimit.

Përshkrimi i punës

Koordinatori i Projektit është një pozicion pjesë e stafit të brendshëm të Organizatës. Fokusi kryesor i punës së koordinatorit qëndron në sigurimin e efektivitetit në menaxhimin e projekteve duke ofruar rezultatet e duhura teknike, operative, financiare dhe administrative gjatë ndjekjes së zhvillimit të projektit përmes monitorimit, vlerësimit dhe raportimit gjatë çdo faze të tij.
Koordinatori i Projektit do të punojë nën drejtimin e drejtorit ekzekutiv dhe do të jetë përgjegjës për implementimin e aktiviteteve të projektit që koordinon.
Në këtë kuadër, ai siguron që rezultatet të dorëzohen në përputhje me udhëzimet përkatëse, marrëveshjet dhe kontratat duke arritur menaxhimin dhe koordinimin e përgjithshëm të punës me qëllim dorëzimin në kohë të rezultateve të projektit.
Stafi i “Zëri i te rinjve” do të mbështesë personin e përzgjedhur përgjatë punës së tij pranë apo jashtë zyrave të organizatës. Çdo detyrë e kryer nga Koordinatori duhet të jetë  në përputhje me rregullat dhe politikat e rrjetit si dhe kërkesat e donatorëve.

Publikuar se fundmi

bashkohuni me Komunitetin!

na ndiqni ne social media

bashkohuni me Komunitetin!

Merr me email informacione, evente dhe lajmerime.

Term of Reference – Pool of Expert

Term of Reference – Pool of Expert 14/01/2023 Posted on: January 14, 2023 Deadline: February 17, 2023 Title/Subject: Youth Voice Network of Organisations calls for expertise in various program areas and invites experts to express their interest. SHORT DESCRIPTION OF THE ORGANISATION’S EXISTING OPERATIONS “Youth Voice” Network of Organisations is a non-governmental society established on July 20th 2018 (with the District Court of Tirana with Decision no. 5974) with the mission to mobilise, integrate and

Uncategorized

Thirrje për ekspert për rishikimin e Manulit Kombëtar për trajnimin e Edukatorëve Bashkëmoshatar “Y-PEER”

Një tjetër mundësi për eskpert? Nëse ke eksperience dhe ekspertizë mbi çështjet e shëndetit seksual dhe riprodhues si dhe edukimin bashkëmoshatar atëherë KJO THIRRJE ËSHTË PËR TY Ne kuadër te projektit “Right Here, Right Now”, Rrjeti i Organizatave “Zëri i të Rinjve” dhe Rrjeti Y-PEER  hap thirrjen për 1 ekspert i/e cili/a do të angazhohet për rishikimin e manualit të trajnimit për Edukatorët Bashkëmoshatar. Lexo thirrjen me poshtë per me shume informacion! Nxitoni të aplikoni!

en_USEnglish