Search
Close this search box.

Rrjeti i organizatave Zeri i te Rinjve

Me shume ze per te rinjte

ekspert

Thirrje për eskpert/trajner për implementimin e kurrikules “Journey4Life”

Një tjetër mundësi për eskpert/trajner rinor? Nëse të pëlqen të angazhohesh si trajner mbi shëndetin seksual dhe riprodhues dhe ke pasion punën me të rinjtë, kjo thirrje është për ty. Ne kuadër te projektit “Supporting the first implementation of Jurney4Life curriculum in 4 High Schools”  Rrjeti i Organizatave “Zëri i të Rinjve”  hap thirrjen për eskpert/trajner për implementimin e kurrikules “Journey4Life” Lexo thirrjen me poshtë per me shume informacion! Nxitoni të aplikoni! Afati: 14 Tetor

bashkohuni me Komunitetin!

Merr me email informacione, evente dhe lajmerime.
en_USEnglish