Search
Close this search box.

Rrjeti i organizatave Zeri i te Rinjve

Me shume ze per te rinjte

Aplikoni tani për Akademinë e të Drejtave të Njeriut dhe të Minoriteteve – Një Mundësi e Paharrueshme për të Rinjtë!

Aplikoni tani për Akademinë e të Drejtave të Njeriut dhe të Minoriteteve – Një Mundësi e Paharrueshme për të Rinjtë!

Aplikoni tani për Akademinë e të Drejtave të Njeriut dhe të Minoriteteve – Një Mundësi e Paharrueshme për të Rinjtë!

Për të gjithë të rinjtë e talentuar të moshës 17-26 vjeç, ka ardhur koha për të nisur një rrugëtim të shkëlqyer drejt ndryshimit dhe promovimit të të drejtave të njeriut dhe të minoriteteve. Organizata “Albanian Human Rights Group”, në bashkëpunim me UNFPA-n dhe koordinimin e “Rrjetit Zeri i te Rinjve”, këtë vit shënon edicionin e 12-të të Akademisë së të Drejtave të Njeriut dhe të Minoriteteve, duke krijuar një mundësi të jashtëzakonshme për të gjithë ju.

Çfarë është Akademia e të Drejtave të Njeriut dhe të Minoriteteve? Akademia e të Drejtave të Njeriut dhe të Minoriteteve është një platformë e shkëlqyer për të rinjtë që duan të ndikojnë pozitivisht në shoqëri dhe të kontribuojnë në promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe të minoriteteve. Nëpërmjet kësaj akademie, ju keni mundësinë të zhvilloni aftësitë tuaja, të ndërveproni me ekspertë të fushës dhe të bëheni pjesë e një komuniteti të përkushtuar për ndryshim dhe përmirësim.

 Si të aplikoni? Aplikimi është i thjeshtë dhe i hapur për të gjithë të rinjtë e interesuar. Ju mund të aplikoni duke vizituar linkun ose duke skanuar QR kodin në faqen e aplikimit. Ju lutemi, mos hezitoni të përmbushni aplikimin me të dhënat tuaja dhe të tregoni interesin dhe motivimin tuaj për të marrë pjesë në këtë akademi të jashtëzakonshme.

Përse ta përdorni këtë mundësi? Përveç faktit që do të përfitoni nga një eksperiencë e pasur dhe një njohuri të thellë rreth të drejtave të njeriut dhe të minoriteteve, ju do të keni mundësinë të zhvilloni njohuritë tuaja në fushën e aktivizmit dhe të krijoni një rrjet të vlefshëm të kontakteve me profesionistë të fushës. Kjo mundësi do t’ju ndihmojë të kultivoni aftësitë tuaja lidhur me këtë çështje dhe të bëheni një ndikues pozitiv në shoqërinë tuaj.

Kujdes: Afati i fundit për aplikim është 30 Korrik, kështu që mos e humbni këtë shans të rrallë për të bërë diçka të jashtëzakonshme dhe të ndryshoni botën për të mirë. Aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e Akademisë së të Drejtave të Njeriut dhe të Minoriteteve!

 

Publikuar se fundmi

bashkohuni me Komunitetin!

na ndiqni ne social media

bashkohuni me Komunitetin!

Merr me email informacione, evente dhe lajmerime.

Metodat Mbrojtëse

Cilat janë pasojat që mund të vijnë nga mos-përdorimi i masave mbrojtëse? Boom! Sot do të flasim për një temë mjaft serioze, por ne do ta mbajmë atë cool dhe interesante për ju:. Mos u largoni  sepse çdo informacion mund të jetë i dobishëm per ju dhe bashkëmoshatarë tuaj . Mos-përdorimi i masave mbrojtëse gjatë marrëdhënieve seksuale mund të sjellë disa pasoja, përfshirë:

Paketa e veglave “DesYing”- Shqip

Kjo paketë veglash ofron informacion dhe burime praktike për të mbështetur punonjësit e të rinjve dhe punonjësit e informacionit për të rinjtë, me qëllim për të krijuar shërbime me të rinjtë. Është një hyrje në Dizenjimin e Shërbimeve. Ky botim është fryt i projektit “DesYIgn”, financuar nga Programi Erasmus+ i Bashkimit Evropian Autorë: Arielle Tye, ProMo-Cymru në bashkëpunim me konsorciumin DesYIgn  Dizajner grafik: Auguste Poskaite, ProMo-Cymru  Përkthimi: Youth Voice Network of Organisations (YVNO)

Youth Voice Blog

“Ndryshimi fillon tek vetja“ — Erika Zeqaj, Pjesëmarrese “Akademia e të Drejtave të Minoriteteve 2023” Pas një periudhe historike të gjatë si një shtet ku kemi kaluar pushtime, kolonializëm dhe komunizëm, Shqipëria erdhi në një gjendje ku kishte nevojë për një ndryshim thelbësor. Shumë mendojnë se ky ndryshim po vjen ngadalë dhe se ka ardhur, por unë nuk mendoj ashtu. Kur flas për ndryshim, gjëja e parë që mendoj nuk është ndryshimi i reformave ligjore

en_USEnglish